Ons team

Team medium voor media.

Het team van Medium voor Media is divers en sterk. Een hechte band in het team maakt hun producten en diensten ijzersterk. Ze communiceren media en zien in media. Wil je communiceren en gezien worden in media. Kom dan in contact met ons!

Luka Katzenbauer

Eigenaar / Creative director

Luka is de founder van Medium voor Media. Hij gaat tot het uiterste voor de klant. Tot in de late uurtjes werkt hij hard door om tot de mooiste producten te komen!

Robin Kusters

Content marketeer / Graphic designer

Robin weet precies waar die moet zijn om jouw product(en) te laten stralen. Hij schiet veel foto’s, en hij schiet ook soms in de lach. Hij kan je na dat volgende level tillen met jouw bedrijf. Hij helpt je ook graag!

Jolijn Verbeet

Head of communications / Levensgenieter

Jolijn is positief in haar zijn. Ze kan communiceren als de beste en steekt je aan met haar onzettend leuke humor. Ze is altijd opzoek naar het juiste voor de klant. Dat maakt haar zo sterk.

Zico Koekkoek

Head of video / Content creator

Zico werkt hard aan zijn projecten en is secuur. Hij schakelt snel, dus hij is altijd volledig gefocust om je te helpen. Dat maakt hem ook zo betrouwbaar. Je kunt genieten van zijn werk, lachen om zijn grappen en (lachend)huilen om zijn impressies.

Ook werken bij ons?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent en leuke mensen om toe te voegen aan ons team! Ben je geïnteresseerd in een plek in ons team of wil je gewoon gezellig op de koffie komen. Dat kan! Neem gerust contact op.