Onze diensten.

Als Medium voor Media willen we zo divers mogelijk zijn. Dit houd in dat we zo veel mogelijk diensten willen leveren die met media te maken hebben. Staat jouw idee er niet bij? Neem gerust contact op, we kunnen het er samen over hebben en eruit komen!

media

Op de koffie

Voorstel

Creatief bezig

Communiceren

Onze werkwijze

Nadat je ons benaderd hebt, gaan je samen met een van ons rond de tafel met een lekkere kop koffie. Hier rolt een voorstel uit voort. Deze komt maximaal 1 dag na het gesprek (tenzij anders besproken). Goedgekeurd? Gaan wij creatief aan de slag met jouw dienst. Allemaal goedgekeurd? Dan gaan wij het samen of jij communiceren naar de buitenwereld!

Website

Geen website? Het is een van de eerste plekken waar een klant gaat zoeken. Een soepel werkende website straalt professionaliteit uit. Wij helpen je aan een website op maat

Video

Een video is de start van bijvoorbeeld een goede (promotie)campagne. Video’s zeggen veel zonder teveel woorden. Het activeert, prikkelt en inspireert. Daarnaast onthouden wij visuele content veel sneller.

Grafisch

Hoe zet jij je bedrijf neer tussen al die grote of kleine concurrenten? Inderdaad, door op te vallen. Door een uniek en prikkelend ontwerp val je op. Zo maak je van een potentiële klant een echte klant.

Fotografie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Animatie

Animatie video’s worden steeds vaker ingezet voor educatie-, marketing- en communicatiedoeleinden. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een uitleganimatie kan maken van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan ben je bij animatiestudio One Media aan het juiste adres. Lees ook verder voor: animatie video laten maken kosten. Liever een bedrijfsfilm laten maken, ook dat kan.

Social media

Instagram, Facebook of LinkedIn? Allemaal platforms die hun eigen kracht hebben. Maar hoe pas je deze kracht toe op jouw bedrijf. Waar zit nou jou online winst? Wij helpen graag met een goede onlinestrategie.